Confitures en tartelettes op Bakery Institute

28 juli 2014

ZAANDAM – Op vrijdag 1 augustus verzorgt patissier Bart de Gans een gastcollege op het Bakery Institute in Zaandam. De jonge vakman neemt professionals en thuisbakkers mee in de wereld van de allerlekkerste confitures en tartelettes. Tijdens deze dag maken de cursisten vijf soorten confitures en drie soorten tartelettes. Denk aan kruidige bosvruchten rozijnen confiture, een citrusmarmelade, een lemoncurd met veel meer toepassingen dan alleen in een potje en een bijzondere tomaat/tabasco confiture.  Maar ook Tarte Citron met meringue, Tarte Framboise en Tarte Chocolat.

Aanmelden

Bart de Gans is werkzaam bij Patisserie Jarreau in Den Haag, is lid van het Nederlands Patisserie Team en won in 2012 de Lekkerste Bonbon van Nederland. De kosten voor het college bedragen 125 euro, inclusief btw. De dag duurt van 9.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan via de site van het Bakery Institute: www.bakeryinstitute.nl.

Altijd op de hoogte blijven?