Bakkerswinkel 2.0 centraal op Bakkersdag

8 oktober 2015

OIRSCHOT - Hoe ziet de bakkerij er over tien jaar uit? Is de huidige inrichting van de winkel dan nog toereikend? Hebben bakkerijen straks hetzelfde verdienmodel als nu? Voor een antwoord stellen Redie Totaalinrichting, Koevering Koeling en Flynth Adviseurs hun experts beschikbaar. Op dinsdagmiddag 20 oktober verzorgen zij verhelderende lezingen en dienen als vraagbaak tijdens de Bakkersdag. Het evenement vindt plaats bij Redie in Oirschot.

Nieuwe verdienmodellen

"Deze toekomstvragen krijgen in het drukke bakkersbestaan zelden de aandacht die ze verdienen", zegt Harry IJpma, directeur van Redie Totaalinrichting. "Daarom hebben we een programma samengesteld waarbij bakkers in korte tijd, op een fijne manier veel kennis opdoen bij verschillende experts." De deelnemers gaan naar huis met kennis en nieuwe ideeën over de bakkerij van de toekomst en de nieuwe verdienmodellen die daarbij komen kijken, belooft IJpma. “Maar ook financieringsmogelijkheden en crowdfunding komen aan bod.”

Geen pinpas meer

Met contant geld of een pinpas afrekenen is over tien jaar helemaal niet meer zo gebruikelijk. Maar hoe wordt er dan betaald? En hoe speelt een slimme bakker hier op in? Ook dat komt aan bod tijdens de bijeenkomst. Bakkers worden daarnaast bijgepraat over de komende ontwikkelingen op personeelsgebied.

Kosteloos

Check het programma op www.redie.nl/bakkersdag. Deelname is kosteloos, maar het aantal deelnemersplaatsen is beperkt, laat Redie weten.

Altijd op de hoogte blijven?