Recept: Crème au Beurre

28 augustus 2012

creme au beurre

  • Recept van Unifine Food & Bake Ingredients
  • 1000 gr. Boter of margarine (op bakkerij temp.)
  • 750 gr. Sucrea Crème de la Crème
  • 25 gr. Dupattisier Brandewijn 35 %
  • 50 gr. Cointreau concentraat 60%

Boter of margarine soepel draaien en de Crème de la Crème toevoegen. Luchtig kloppen met de vlindergarde en de likeuren toevoegen.

Bavarois

  •   200 gr. Sucrea Fond Neutraal met
  •   200 gr. Water

of

  •     50 gr. Sucrea Sanatine met
  •   100 gr. Heet water en
  •   100 gr. Castor melis
 
  •   200 gr. Sucrea Crème de la Crème
  • 1000 gr. Opgeslagen, ongezoete slagroom.
  •     55 gr. Cointreau concentraat 60%

De Fond Neutraal of de Sanatine en het water gladroeren en met de opgeslagen Crème de la Crème en Cointreau concentraat 60% vermengen. De opgeslagen slagroom er in gedeelten doorspatelen.

Mousse

Meng :

  • 450 gr. Sucrea Crème de la Crème
  •   50 gr. Sucrea Sanatine
  • 100 gr. Water
  •   60 gr. Cointreau concentraat 60% vol.
  • 450 gr. Italiaans schuim (300 g gekookte suiker op 121°C + 150g eiwit van Sucrea Ovafina)
  • 1.000 gr. opgeslagen, gesuikerde slagroom
 

Altijd op de hoogte blijven?