Hazelnootpraline, ambachtelijk en uit eigen bakkerij

23 augustus 2008
Hazenootpraline
  • Lieve Mensen,
  • We zijn weer geland! In elk opzicht. Jullie hebben –als je wilde- veel van mijn Beijing avontuur mee kunnen lezen. Onze ontvangst kon ik vanuit China nog niet beschrijven, maar nu wel. Terugkijkend had ik ook niet kunnen vermoeden dat er zoveel vakgenoten zouden zijn om ons te ‘verwelkomen’! Vrijwel alle Beijing-gangers waren er maar ook vele andere collega’s. Dat was toch wel speciaal. De gesprekken gingen uiteraard over onze ervaring. Iedereen nog vol van zijn eigen verhaal…
  • Leuk om te horen dat bijvoorbeeld Joop van Meijel’s kaartenactie voor klanten zo goed aangeslagen is. Zelfs op de dag dat wij terugkwamen, kwamen er nog mensen in de winkel om de kaart in te leveren tegen vier broden met korting. Er waren zelfs klanten die de kaart liever niet wilden inleveren omdat ze hem wilden bewaren: hún bakker was in China geweest. Meerdere collega’s hadden een actie rondom hun China-ervaring gebouwd. En dat dat goed werkte, bleek wel op die dag! Wat een medeleven hebben wij toch in onze klantenkring. Er waren ook heel wat klanten die het gastenboek ingevuld hadden. Zo zie je maar: dit soort acties hebben echt wel zin. Op 29 september komen we met zijn allen bij elkaar om te evalueren en te kijken wat er beter kan een volgende keer. Áls er een volgende keer komt. Maar dat hoop ik van harte!!!

En inmiddels heeft het normale leven alle aandacht weer opgeëist. Dat is maar goed ook, want het drukke seizoen komt eraan. De laatste maanden zijn in onze branche toch heel belangrijk: we moeten er nog even flink tegenaan. Want ook al is de consument nog helemaal niet bezig met Sint, Kerst of Oud & Nieuw, ik heb alweer vele mails liggen met vragen over ons kerstassortiment.

Fijne dagen! Robèrt

Altijd op de hoogte blijven?