Andere opzet Europain: ook catering

20 februari 2015

PARIJS – Vakbeurs Europain & Intersuc krijgt een andere opzet. Zo is er tijdens de editie van volgend jaar meer aandacht voor catering, wordt er op de beursvloer een bakkerslaboratorium en  Intersuc-Lab ingericht voor vaktechnische vraagstukken en is er ruimte voor rondetafelgesprekken voor de bakkerij-industrie. De beurs vindt plaats van 5 tot en met 9 februari 2016 in het expositiecomplex Paris-Nord Villepinte: eerder dan anders, op verzoek van de exposanten.

Veranderingen

De veranderingen zijn noodzakelijk om de beurs ook in de toekomst interessant voor exposanten en bezoekers te houden. Veel grote, internationale foodbeurzen zien bezoekers- en standhoudersaantallen teruglopen. Europain wordt tegelijkertijd georganiseerd met Intersuc. Daar zijn alle zaken te vinden op het gebied van zoete producten: banket, ijs, chocolade en zoetwaren.

Bezoek

Meer info is te vinden op www.europain.com. Hier kunnen bezoekers terecht voor de aanvraag van toegangsbadges, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Europain 2016 vertegenwoordigd door Promosalons Nederland, telefoon: 020-4620020, e-mail: info@promosalons.nl. Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor alle vragen met betrekking tot een bezoek aan de beurs.

Altijd op de hoogte blijven?