'Innovatief' symposium en uitreiking Food Top 100

18 maart 2014

Vakblad EVMI en HAS Hogeschool organiseren 6 mei in Den Bosch het symposium Innoveren in de voedingsmiddelenindustrie en de uitreiking van de Food Top 100. De Food Top 100 is een ranglijst van de  grootste voedingsmiddelenbedrijven in Nederland en kent een overall winnaar op basis van omzetgegevens. Daarnaast worden drie awards uitgereikt aan de bedrijven die het best scoren op de criteria werkgelegenheid,  social media en R&D/innovatie.

Sprekers

Dit laatste criterium speelt op 6 mei een dubbelrol, want voorafgaand aan de presentatie van de Food Top 100 wordt het thema Innoveren in de voedingsmiddelenindustrie door een aantal inspirerende sprekers belicht. Zo zal Jaap Korteweg van De Vegetarische Slager het publiek niet alleen vertellen over zijn bijzondere productassortiment, maar hen er ook van laten proeven. Jan Klerken van Scelta Mushrooms zal uitleggen wat ‘winnoveren’, oftewel winnen met innoveren inhoudt.

Korting

Abonnees van Bakkers in bedrijf krijgen 50% korting op de toegang tot het symposium en betalen slechts € 25,-. Meer informatie

Altijd op de hoogte blijven?